söndag 29 november 2015

Söndagskalas


Så gott allt smakade!
Idag har det varit en grå och regnig dag. Att få åka på kalas, gjorde såklart dagen lite ljusare på något sätt. Jag tog med hundarna hem till min bror, där brorsbarnet skulle firas. Han har precis fyllt 12 år. 

Hipp hipp hurra!!
Såklart bjöds det på god mat och god tårta! Jag var proppmätt när jag åkte därifrån. Nu är det bara att ladda batterierna inför en ny arbetsvecka. 

5 kommentarer:

 1. Tack för titten inne hos mig ! Kikade lite på dina inlägg och jag ser ni har en Berner. Vi har också en liten Bernertjej vid namn Bella som är fem år. Förra året fick våran Olga somna in av hög ålder med krämpor som följd hon blev 12 år. Hade innan det en hane men han blev inte så gammal . Den rasen är fin. Fin blogg du har och jag kommer att hälsa på här igen

  SvaraRadera
 2. En gråtrist dag så kan inte ett kalas sitta bättre till.

  SvaraRadera
 3. Aldrig fel med kalas! :)

  Ja det är skoj med snö, men den blev inte så långvarig.

  SvaraRadera