måndag 7 december 2015

Ge mig vinter!

Idag var jag tillbaks till jobbet igen. Visst, jag är inte 100 %-igt bra än, men betydligt bättre. Dock känns det fortfarande som om jag pratar i en hink. Det känns lite jobbigt, faktiskt.

Cold Weather Is Coming


Nu längtar jag som en tok efter lite kyligare väder och snö! Vad är en jul utan ett vintrigt landskap? Att få rosiga kinder efter en promenad, är rätt så härligt faktiskt. Mössa, vantar och kängor på. Vad jag har förstått så finns delar av vårt land som redan har det vita pudret på marken. Lite avundsjuk är man allt. 

12 kommentarer:

 1. Superfin blogg! Längtar också till julen!

  SvaraRadera
 2. Jag längtar oxå efter snö iaf till jul.

  SvaraRadera
 3. Godmorgon och jag hoppas att du mår lite bättre. Visst är det konstigt att du önskar kyla och rosiga kinder och jag önskar hellre blask och mildare. Men jag tror det var Povel Ramel som sjöng om att den som hade krulligt hår ville ha rakt och tvärtom...och den ljuse vill bli brun och den brune vit....visst är det tokigt. Nåja jag skall inte klaga häruppe i norra sverige har vi i alla fall inte den hemska blåsten som södra sverige har haft. Sen så har vi inte så hemskarns kallt heller och inte sådan mängder snö att man får ryggskott. Jag gillar det stenskarpt. Sköt om dig nu och god jul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning! Tänk att man aldrig blir nöjd med vad det gäller vädret.

   Radera
 4. Lite snö gör att det blir lite ljusare ute, vilket verkligen behövs så här i december. Annars så är jag inte mycket för julen, förutom den goda maten och umgänget.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 5. Jag längtar också efter vinter och snö. Det är tredje dåliga vintern i rad hos oss och jag som gillar skidåkning gråter ju nästan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade ju varit gott med ett riktigt vinterväder!

   Radera