onsdag 2 december 2015

Mina tillfälliga kompisar


Mina tillfälliga kompisar
Just nu är dessa mina vänner (se bilden). Jag hoppas att vi snart tar upp bekantskapen. Just nu behöver jag dessa vänner, men jag slipper de helst. I över en vecka har jag varit förkyld, krasslig och matt i kroppen. Jag är trött på detta!! Jag är till och med för matt för att ta en promenad med hundarna. Der är inte likt mig. Jag älskar att ta promenader och framförallt med hundarna! Varje dag tar mig till jobbet ändå, eftersom det är för krångligt/ jobbigt att boka om utvecklingssamtal med eleverna och deras föräldrar. 

Min största önskan är just nu är att bli HELT frisk!

8 kommentarer:

 1. krya på dig vännen
  det är tråkigt o va hemma sjuk med så därför kämpar man på ändå

  SvaraRadera
 2. Samma här, har varit sjuk sedan fredag förra veckan och är ännu inte piggelin, kanske just FÖR att jag jobbar ändå, Vi borde veta bättre, både du och jag ;)

  SvaraRadera
 3. krya på dig... det tar så länge att bli frisk när man måste "kämpa" genom vardagen och liksom inte har tid att bli sjuk - på riktigt.

  SvaraRadera
 4. Då är vi två, min influensa kom idag. Krya på dig.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 5. Testa kollodialt silver och zonterapi hos en duktig terapeut man blir aldrig sjuk mer :) jag är aldrig sjuk

  LOVE M

  SvaraRadera