måndag 14 december 2015

Snögubbar och sprucken skärm


Så söta!
Vid den här tiden på året, brukar det vara ganska mycket att göra i skolans värld. Det är förberedelser inför lucia och avslutning. Men så blir det också avbrott för julpyssel (dock innebär det förberedelser också). Så roligt det är att få pyssla och göra någonting annat med ens elever. Idag fick de göra varsin snögubbe som är gjord av en vit socka innehållande ris.

Så här gjorde vi!

Sprucken skärm
Arbetsdagen började dock inte lika muntert. När jag gick ur bilen på jobbets parkering, råkade jag tappa min iPhone. Tyvärr landade den med skärmen mot marken. Nu har jag en sprucken skärm och det irriterar mig så! Så onödigt! Sedan känns det obegripligt att det ska kosta 1500:- eller mer för att byta glaset. Hur kan det kosta så mycket?1

12 kommentarer:

 1. Tråkigt med en sprucken skärm.. :/

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med skärmen! Hänt mig många gånger tyvärr..

  SvaraRadera
 3. Så fina de blev, men nej vad tråkigt att de gick sönder

  SvaraRadera
 4. Hihi aww tackar! :D Tyvärr inte. Jag har tyvärr inte den tiden. :( men din header är ju redan superfin! :)

  SvaraRadera
 5. Naw,så söta Snögubbar ♡...

  SvaraRadera