fredag 11 december 2015

Svart, rosa och grått

Jag vill ha!
Bilden är från Linn Strömberg.

LINNE Under Armour - HÄR // TRÖJA Under Armour - HÄR (50% REA) // SCULPTURE TIGHTS Casall - HÄR // SKOR Nike Free - HÄR // HÖRLURAR Urban Revolt - HÄR // SHAKER ICIW - HÄR (14% REA) // HANDSKAR Casall - HÄR // TRÄNINGSBÄLTE Better Bodies - HÄR //

Jag förstår nu att jag måste börja ta träningen på allvar så att jag har en anledning till att införskaffa nya och snygga träningskläder. När alla bacillusker är borta, ska jag absolut besöka gymmet igen. Jag måste det!

4 kommentarer:

 1. åh så mycket snyggt! vill ha allt! :D

  sv; tack! jag tycker också att den är riktigt snygg! :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt ♡ ... & passande kollage till bloggen hihi
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 3. Rosa och grått är så himla snyggt.

  SvaraRadera
 4. Man kan inte få för mycket träningskläder! :)

  SvaraRadera