lördag 5 december 2015

Trött på Helga och förkylning

När ska det här sluta?

Vad trött jag blir på detta! Först blåser det som bara den. Helga talar verkligen om att hon finns. Sedan ösregnar det. Något direkt roligt lördagsväder är det inte alls. Vilket väder! Inte nog med detta, man har ju sin envisa förkylning på det. Jag trodde man skulle bli frisk på en gång, bara för att man stoppar i sig penicillin. Men tji fick jag! Jag har en känsla av att jag talar i en hink hela tiden.  Jag känner mig dock inte lika matt hela tiden och det är ju iallafall bra.

Hoppas nu man snart blir 100%-igt frisk och att vi får snö!

6 kommentarer:

 1. Detta vädret är bara för trist!! :/

  Sv: Det tog slut kort efter att de flyttat in!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vädret är för trist1
   Synd att det tog slut.

   Radera
 2. Samma hääääär, hoppas på friskhet men det har gått en hel vecka av att vara sänkt nu :(

  SvaraRadera
 3. Vill du att jag svarar på dina frågor i ett helt eget inlägg ?
  Kl 20:30 kommer ett inlägg som förklarar hur du kan få ett eget inlägg i min blogg och även länkning till din blogg/instagram och facebook om så önskas.

  http://nouw.com/elinwred

  SvaraRadera