måndag 21 december 2015

Vagel i ögatJag vet inte om det syns så bra på bilden, men jag har på mitt högra öga fått en vagel. Jag kände igår kväll att det ömmade lite grand. Det kändes ungefär som att jag hade blivit slagen på ögat ungefär en halvtimme tidigare. Jag har aldrig råkat ut för det, men jag kan tänka mig att det är precis så det känns. För det mesta kan man ju få svar på hur man kan behandla olika typer av sjukdomar på nätet, vilket är bra. Jag hittade denna sida. Det första jag ska göra är att ta varmt vatten på en bomullstuss, som jag gör rent ögat med. Om ni har andra goda råd, dela med er gärna!

6 kommentarer:

 1. Aj, inte så skönt kan jag tänka mig. Jag har tack och lov aldrig själv råkat ut för det, så jag har inga tips att komma med. Jag hoppas den försvinner snabbt.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Ja, det gör det men jag har nog fått en lindrad form.

   Radera