söndag 6 december 2015

Vinn chansen att duka snyggt!

Delta gärna!
Paketet innehåller 10 st middagsservetter Elegance Lily vit, 10 st middagsservetter Dunilin Brilliance röd, 12 st middagsservetter Dunilin Snow Flakes, 1 st Vepa Dunicel Snow Flakes, 20 st Kaffeservetter Snow Flakes och 2 st klotljus guld.

Vem behöver inte fina ljus och servetter till jul och nyår? I dagens julkalender har du chansen att vinna ett paket från Duni. Visste du att du kan följa Duni på instagram? Här finner du en massa inspiration på dukning. 

Tävlingsregler:
1. Skriv att du är med i tävlingen.
2. Svara på frågan: Hur ser din drömdukning ut?

LYCKA TILL!!!
Tävlingen pågår till torsdagen den 10/12 kl 18.00.


ETT STORT GRATTIS TILL LOTTA, SOM VANN DETTA FINA KIT!

13 kommentarer:

 1. Jag behöver verkligen fina ljus och servetter, jag älskar att duka fint på vanliga vardagar. Så jag vill vvara med i tävlingen.

  Drömdukningen är med inspiration från naturen. Naturfärgade dukar och servetter, svarta björkkvistar rullade till servettringar, torkade rönnbär som dekor på bordet och gärna vitmålade, glittriga kottar. Mysigt :)

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med i tävlingen.
  Min drömdukning är att någon gång få till en sådan där perfekt dukning som man bara säger wow om, med vackra färger ton i ton och att ingenting alls har blivit fel.

  SvaraRadera
 3. svar; tack snälla :)

  Jag är gärna med! Hmmm.. min drömdukning.. jag skulle faktiskt vilja ge detta till min mamma och låta henne få göra sin drömdukning :)

  SvaraRadera
 4. Desiree Andersson6 december 2015 kl. 16:51

  Jag är med :)
  Min drömdukning skulle vara en vacker duk med inslag av blått och silver ihop med vackra kronljus och vackert porslin som man får wow känsla av lite kungligt inslag.. Kram! desiree.andersson@live.se

  SvaraRadera
 5. Ljus är något man inte kan få för mycket av! :)

  Sv. Det går sakta framåt! :)

  SvaraRadera
 6. Jag är gärna med och tävlar. Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/06/2a-advent-junitjej-1012/

  Min drömdukning är på en rejäl linneduk och med gammalt fint porslin, eller det behöver inte vara gammalt men fin porslin. Såhär som vuxen kan jag ångra att jag inte samlade på någon servis som yngre.

  Hoppas på tur.

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 7. Jag är med! :-)
  Jag är kanske lite old fashion men jag tycker det är så snyggt med en vit slät linneduk.Gärna en med invävt mönster. Tjusigt vikta servetter är fint men jag är inte så duktig på det. Blommor, blad och annat från naturen brukar jag använda. Inte det vanliga med blommor i en ordinär vas utan lite annorlunda arrangemang.

  SvaraRadera
 8. Jag är med i tävlingen :)

  Vi har ett fint, maffigt bord i trä,
  därför skippar jag att det i duk klä.
  Använder sedan mitt porslin i rosa,
  medan maten på spisen osa.
  Gärna servetter som matchar säsong,
  i jul rött och guld/silver nästan är ett tvång.
  Fina blommor ställs på bordets mitt,
  extra lyxigt med nyköpta snitt.
  Givetvis ska det vara mycket ljus,
  allt för att skapa en mysig middag i mitt hus.

  johanna__ericson@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Är med! Yngsta sonen fyller två år på självaste nyårsafton så min ultimata dukning till just det tillfället går i silver och vitt men med "barnsliga" inslag så att man liksom känner att man firar bägge sakerna :)

  I övrigt tycker jag att det är kul att verkligen gå all in på ett tema eller en årstid. Gärna mycket blommor och ljus, och så helst något udda inslag på bordet som skapar ett kul samtalsämne bland gästerna :)

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

  SvaraRadera
 10. Jag är med i tävlingen! Min drömdukning skulle vara i vitt och guld då jag tror att det passar de flesta tillfällena och årstiderna!
  malin_92girl@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Jag är gärna med :D

  Åh min drömdukting är en dukning med massa minions överallt ;)

  SvaraRadera
 12. Helena i Uppsala
  Ett tag var det så inne att duka med en snackis av något slag. Jag har samlat gamla krukskärvor från arkeologiska utgrävningar i Mellanöstern. De bästa är krukbottnar som man fortfarande kan använda som skålar. Tänk er att ta oliver från en femtusen år gammal skål!

  SvaraRadera