söndag 13 december 2015

Vinn en värmekudde!

Var med!

Denna gång har du chansen att vinna en värmekudde i min julkalender. Värmekudden är från MM of Sweden och är i storleken 40 x 19 cm. Värmekudden har en svart innekudde som är enkel att ta i och ur fodralet. Värmekudden värms enkelt i microvågsugnen. Läs mer. Värmekuddar säljs även för barn. 

För att delta i tävlingen: 
Svara på frågan: Varför skulle du behöva en värmekudde?

Tävlingen avslutas på TORSDAGEN DEN 17 DECEMBER.

LYCKA TILL!

Grattis Julia! Du vann!


16 kommentarer:

 1. Skulle denna till min sambo ge,
  skulle göra en välkommen entré.
  För år sedan han ramlade i en backe,
  och skadade tyvärr sin nacke.
  Tror denna skulle kunna lindra,
  och smärtan ibland hindra.

  (joher841@student.liu.se)

  SvaraRadera
 2. Jag brukar lägga på något värmt när jag har mensvärk så det skulle passa perfekt att vinna en värmekudde :)
  Natalia.98@live.se

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna vinna! Jag har preciiiiiiiis fått veta att jag har PMDS, vilket är en elak variant av PMS. Värme hjälper inte mot depressionen jag får varje månad, men värme hjälper mot mensvärken och därför vill jag vinna: jag vill inte BÅDE ha ont och vilja dö. Och färg spelar ingen roll, men jag är ju ganska rosa av mig! :D

  juliamullersandvik@hotmail.se

  Kram/ Julia

  SvaraRadera
 4. Helena i Uppsala
  Både gubben och jag har ont i nacken, han p.g.a. fall med cykeln och jag p.g.a. reumatism. Värme hjälper gott!

  SvaraRadera
 5. Då jag lider av IBS och ofta har svåra smärtor i magen så vore det väldigt tacksamt att vinna denna som dessutom är lite fin, då värmekudde är det enda som lättar på smärtan tillsammans med vila. Skulle gärna vilja ha en rosa om jag vann. / Desiree.andersson@live.se

  SvaraRadera
 6. Fick höra senast igår att jag borde skaffa mig en värmekudde till min nacke som ofta ger mig problem. Men det är inte bara jag som kan använda den om jag vinner, till barnen är den perfekt när de är sjuka. För en värmekudde kan man också lägga i frysen så den är sval och skön vid tex feber. Jag vinner gärna en rosa :)

  deborapersson@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Gick på massage för ett tag sedan för första gången på över 4 år och hade rejäla muskelknutor i ryggen. Hon sa att jag behöver en vetekudde för att kunna lösa upp knutorna snabbare.
  Håller tummarna :) Och om jag vinner så gillar jag den röda väldigt mycket.

  SvaraRadera
 8. Skulle verkligen behöva en värmekudde för min magkatarr och trötta axlar som härlig lindring. Jag önskar mig den rosa eftersom det är jag och då skulle jag kanske få ha den till mig själv. Unnar mig själv så lite.

  SvaraRadera
 9. Jag vinner gärna en ny röd då min gamla är ganska sliten nu. Använder den varje kväll då jag har lätt för att bli spänd i axlar och nacke. // Majsan

  SvaraRadera
 10. Perfekt när man får sådär läskigt ont i magen vid mens, sen är det perfekt för barnen också när de har knip.

  Hoppas på tur

  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/13/varmekudde-1712/

  SvaraRadera
 11. Jag har skolios och behöver därför mjuka upp min rygg ordentligt innan och efter träning. Värmekudden är perfekt till ändamålet och jag älskar att den har kanaler så inte allt hamnar i ena änden!

  /Julia (Julia-v-dif@hotmail.com)

  SvaraRadera
 12. Jag har problem med min nacke sedan några år tillbaka, och problemen visar sig mest under vinterhalvåret då det blir värre om jag bli kall. Jag skulle behöva en värmekudde för att mjuka upp mina muskler under tiden jag är hemma, vilket jag hoppas ska göra så att jag står emot kylan när jag är ute och därmed slippa problemen!
  malin_92girl@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Jag har ibland ont i axlar och rygg och då är det skönt att ha en värmekudde. Jag brukade faktiskt sno min systers vetekudde, men hon tog tillbaka den så nu är jag utan. :P atarinakall@hotmail.se

  SvaraRadera
 14. Jag skulle gärna vinna detta till min sambo som lider av riktiga menssmärtor och ofta inte tar sig ur sängen, jag vet att hon skulle bli jätte glad. Gärna en rosa skulle uppskattas. MVH Christoffer.cornefelt@live.se

  SvaraRadera
 15. Vilken toppen tävling!
  Letat efter en värmekudde men int hittat iaf här vart jag bor i haparanda, nyinflyttad hit. Jag vill vinna denna till min faster och ge i julklapp, hon har ledsmärtor då hon har reumatism vilket är jobbigt. Och denna hade hon verkligen behövt!

  *Hotmail: hjorth90@live.se
  *Delat i min blogg: http://nouw.com/lillemmish/varmekudde---1712-21857404
  Jag håller verkligen tummarna hårt!!!

  SvaraRadera
 16. Omg!!! Tack tack taaaack, det kommer verkligen göra livet lite bättre <333 TACK!!! <3333

  SvaraRadera