tisdag 5 januari 2016

En tur till Brukshundsklubben


Helt öde
Idag har man inte gjort så mycket. Gjort rent inne i bilen, njutit av det vackra vädret, rastat hundarna, ätit mat och surfat på internet. En ganska slapp dag med andra ord. En tur till brukshundsklubben blev det iallafall. Planerna låg helt öde. Inte en människa var där. 

Lösa hundar
Båda hundarna fick vara lösa. Det blev en träning i att hålla sig nära oss och lite inkallning. Hundarna hade det riktigt roligt. 

Vackre Yambo!
Jag gillar öppna ytor när man ska träna hundarna. Man har en bra koll på var de är och de får på något sätt en frihetskänsla. De kunde springa en hel del, utan att det gjorde någontng. Både Balder och Yambo lyssnar bra, när man ropar på dom.

Godissök
Vad händer nu, husse?
Efter den kyliga träningen och promenaden på klubben, var det skönt att komma hem. Då var även hundarna ganska så trötta. 

Imorgon är det sista lediga dagen innan jag börjar jobba igen. Ledigheten har gått fort, väldigt fort. Men på något sätt, känns det ändå roligt att börja jobba igen. 

9 kommentarer:

  1. Vill du få en ny följare? Ställ då en fråga eller två i min frågestund, så börjar jag följa dig. Inlägget hittar du under min header! Kram på dig :)

    SvaraRadera
  2. Så himla vackra hundar :)Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas att det går bra att börja jobba igen.

    SvaraRadera