torsdag 14 januari 2016

Håll dig varm!


Untitled #376
Håll dig varm!

Nu är det minsann kallt! I skrivandets stund visar termometern på -11,4 °C. Inte alls mysigt! Idealet för mig så här års är -5 °C. Man slipper regnet, men ändå är det inte för kallt. Det är åtminstone tur att det finns olika sätt att hålla sig varm på. Jag går helst inte ut utan min mössa om det är så här kallt. Det märks tydlig skillnad om huvudet inte är varmt. Hur håller du dig helst varm?

6 kommentarer:

 1. Oj, kära nån - vi har bara minus 5 grader här!

  SvaraRadera
 2. Underställ..mössa handskar täckbyxor jacka. Och typ sköterskor. På jobbet alltså. Vi har haft 20-26 grader i en vecka och utan varma kläder blir vi ju inne på jobbet hela dagarna. Det orkar i te vi och inte barnen. Idag är det varmare. 15 i morse när jag joggade. Och bara 9 i em. Men kylan kommer tillbaka på söndag, påstås det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underställ är också skönt att använda!

   Radera
 3. Idag har jag termobyxor, Sheperdstövlar med fårskinn, fejk pälsmössa, lovikavantar och en dunkappa. Vi har -20 och jag känns iaf rätt klädd.

  SvaraRadera
 4. I takt med åldern har jag märkt att mössa är ett måste, jag tillhör dom som vägrade mössa förr. Det var när jag började jobba på operation med mössa hela dagarna som jag accepterade att ha mössa ute också ;-) Jag har också en jacka som är perfekt att plocka fram ur gömmorna som är perfekt när det är kallare än -10 annars är den för varm.
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använde heller inte mössa så mycket förr, men märker nu att mössan gör stooor skillnad.

   Radera