tisdag 19 januari 2016

Snökaos!


Fullt med snö!
Imorse när jag ut, såg det ut så här. Ett riktigt tjockt lager med snö och få hjulspår.  Rastade hundarna en kort sväng. Det var riktigt jobbigt att behöva pölsa i tjocka lagret av snön. Flera grannar försökte att backa ur sin parkeringsplats och det gick ju bra. Men sedan var det verkligen tvärstopp. Jag blev tvungen att kontakta min arbetsplats att jag blev sen. Än har inte plogbilen varit här. Jag kommer inte ut från parkeringen och ut till den större vägen. Så jobbigt! Tågen är också inställda. Jag hoppas att det plogas här snart, så man kan ge sig iväg. 

En kille som njuter!

Så vackert!
Vinterlandskapet är verkligen vackert! Att vistas ute nu är ju underbart, men att ge sig ut på vägarna vill man inte. Att köra känns alldeles för osäkert.

Vinterlandskap
Vilken konstig dag det blev! Att tvingas vara hemma från jobbet pga snökaos var inget jag hade räknat med. Än hoppas jag på att kunna åka till jobbet om en stund. Hoppas man isåfall inte blir fast någon annanstans på vägen.

14 kommentarer:

 1. Jag tycker att det låter jätteskönt att bli insnöad. :) Hoppas att det blev en bra dag och att de plogat fram till bilen nu. Hoppas att inte allt töar bort direkt hos er. Vi har haft snö i 2-3 veckor nu, riktigt lyxigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som att denna snö kommer att få ligga ett tag. Först vid kl 13 kom plogbilen och då var det liksom ingen idé att åka till jobbet. Jag hade nog fått räkna med åtminstone en timmes bilväg.

   Radera
 2. Och jag som tyckte det var mycket snö här! Usch och fy, hoppasdet försvinner fort (a)
  Sv: Supergod! Tack snälla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge det plogas och man slipper kaos, är snön inget problem. Det är vackert med snö!

   Radera
 3. Ja det blev en väldigt skum dag för oss också :) haha

  SvaraRadera
 4. Snö är bäst på bild, det behöver inte upplevas, tycker jag! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska upplevas men inte under kaotiska former!

   Radera
 5. Svar: Nyfiken i en strut ^^
  En 33åring som bor 5 mil från mig, jobbar på ett företag som hyr ut lägenheter, jättesöt och mycket trevlig.. och lätt att prata med =) Vi snackar i timmar när vi ses.. Vi får se vart detta leder, helt enkelt.. är fortfarande singel men man vet aldrig ^^

  SvaraRadera
 6. Så surt när plogen inte har varit där, då hjälper det ju inte att man kan skotta fram bil och dörr - om man inte tar sig någon vart när man liks är färdig!

  SvaraRadera
 7. Oj, vad med snö! Haha! Så härligt Yambo ser ut att ha!

  SvaraRadera
 8. Jo, här i denna delen av sverige blir ju allt kaos om det snöar en del.
  Jag minns 17/11 1995.
  Vi som bor på landsbygden kommer till jobbet. Vi skottar själva kl 03 på morgonen.
  Sent på kvällen o även på nätterna om det behövs.

  SvaraRadera
 9. Åh,waoooo & vilken go kille som njuter ♡ ...
  /Nospuss!

  SvaraRadera