söndag 28 februari 2016

Aj då!


Aj, aj!!
J-klar vad det brände! Jag fick linimentet Linnex i nacken. Först kändes det väldigt skönt, men ganska så snart började det bränna så in i helsike! Det kändes inte alls skönt. Googlade snabbt upp hur jag skulle lösa det här. Det kändes ju som jag hade fått en brännskada. Fler hade upplevt samma sak och fick svaret att man skulle ta smeta ut olja där det brände och sedan duscha bort det. Jag tog vanlig matolja. Tack och lov, det hjälpte! Jag läste om en person som råkade ta Linnex istället för vanlig deodorant under armarna. Det måste ha gjort ännu ondare.

3 kommentarer:

  1. jag har bara ett kollage program i mobilen. lipix heter det. bara där jag fixar bilder ibland. oftast fixar jag inte bilder.

    SvaraRadera
  2. jäklar.. det använder du nog inte igen, gissar jag... huga

    SvaraRadera