fredag 5 februari 2016

Midsommar 1979

Midsommarfirande 1979

Som jag minns min sjömansklänning på bilderna. Jag älskade verkligen den! Jag tror bilderna är tagna 1979 och jag kommer ihåg att vi firade midsommar hos goda vänner i Kärna. Tyvärr har jag ingen kontakt alls med dessa personer längre. Synd att det blir så.

7 kommentarer:

 1. haha.. vilka underbara foton. Det är kul med gamla foton. Väcker så mycket minnen... och man minns som regel bara det roliga.

  Under förutsätting att folk sparar sina foton kommer dagens barn har massor med dokumentationer från sin uppväxt. Min har det... 26e fotoboken kom idag. Samtliga (utom en) beställda i dubbla ex så han kommer ha sin egen uppsättning. Dessutom finns det några "vanliga" fotoalbum samt ett gäng tjocka scrapalbum över detta barn också. :-)

  Kan tillägga att denna unge (som blir tonåring om 7månader) älskar att titta i just dessa böcker... om och om igen... vilket såklart får mig att fortsätta göra böcker... så värt tiden och pengarna..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul det är med fotoböcker!!! Hellre tittar jag i ett album eller i en fotobok än framför datorn.

   Radera
 2. Så liten =)

  Svar: Ja, verkligen! Det känns underbart faktiskt. Hoppas han lärt sig nu bara och inte fortsätter så fort han kommer ut men risken finns ju. Han har nämligen blivit dömt tidigare för stöld och inte infunnit sig vid frivården när han blivit kallad därför tyckte dem att fängelse var rätt straff.

  SvaraRadera
 3. Kul att se bilder från när du var yngre.

  SvaraRadera