måndag 29 februari 2016

R.I.P Josefin Nilsson

Tragisk nyhet!

Nyheten om att sångerskan och skådespelerskan Josefin Nilsson är död, har säkert nått de flesta. Varför hon har dött, står det ingenting om. Det får mig en obehagskänsla. Man ska inte spekulera, det ska man inte. Men jag tror ändå på en viss sak. Kanske ni tror samma sak som jag. Oavsett är det hemskt att hon redan är död. Hon blev bara 46 år gammal. Hon mötte Lassie, tills sist.


På vårt bröllop hade vi en sångerska som sjöng Ainbusk Singers Älska mig. Den låten har verkligen en särskild plats i mitt hjärta. Låten är fantastisk!


Och visst minns vi Josefin i filmen Adam & Eva. Josefin var alltså inte bara en duktig sångerska utan även en duktig skådespelerska.

R.I.P Josefin Nilsson!

6 kommentarer:

 1. Det är så tråkigt, jag blev jätteförvånad :) Älskade "Jag mötte Lassie" när jag var liten och "Älska mig" är verkligen underbart fin. Sen gillar jag Adam & Eva filmen också!

  SvaraRadera
 2. Så hemskt & de hittade henne tydligen i sängen,hon hade somnat in men....Orsaken har ju inte framkommit ens till de nära.

  R.I.P Fina Josefin

  SvaraRadera
 3. Så fruktansvärt, det försvinner alldeles för många unga människor från oss.

  SvaraRadera
 4. Ja jag blev helt paff igår när jagkom in på en blogg som lade upp R.I.P Josefin, så fick gå in på en kvällstidning och läsa. Tråkigt hon gick bort så ung :( Hoppas det var en naturlig död.

  Ja sådan sminkning tycker jag med är snyggt men jag fixar inte ens det haha

  SvaraRadera
 5. Blev så förvånad när jag möttes av nyheten på Aftonbladet :( Minns henne mest från Adam och Eva.

  Svar: Ja, Ida är bäst på att överraska =)

  SvaraRadera