onsdag 17 februari 2016

Sportlovets onsdag


Kaffe latte och skvallertidningar hör frisörbesöket till. 
Idag fick jag stiga upp när jag fortfarande inte kände mig utvilad. Jag hade gärna velat ligga kvar en stund till, men då hade jag kommit försent till min frisör. Med grus i ögonen steg jag upp för att göra mig iordning. Att fixa till håret, lät jag faktiskt bli. Varför ska man vara snygg i håret, när man ska till frisören? 

Ljusa slingor och jag behöll min frisyr, men den behövde finjusteras lite med exempelvis klipp i nacken och vid öronen .

Så här blev jag.
Himmelska grejer!
när jag ändå var i Kungälv, fick det bli ett besök på Pralinboden. Jag minns inte när jag var här inne senast. Här luktar det gudomligt gott av olika teér. kaffe och choklad. 

Så mycket gott!
Jag köpte med mig kaffebönor med smak av kardemumma, chokladlakrits-praliner, en påse med macarons, och två påsar med lösviktste. Det blev smakerna Cream Peach (svart te med persiko- och gräddarom samt apelsinblad och apelsinblommor) och Äppelpaj (svart te med äppel- och kanelbitar samt arom av äpple, kvitten, vanilj och kanel).

Göteborgs Kex
Min man ville att jag skulle kolla om kexfabriken hade Baddare till försäljning. De säljs nämligen inte varje dag. Han hade tur, för de fanns att köpa. Lite annat hamnade i korgen också, när jag ändå var där. Tänk att de fortfarande sålde pepparkakor!

När jag väl kom hem, blev det lite vila. Jag har blivit förkyld och det är så typiskt, när man är ledig. Jag hade tänkt mig att jag skulle träna flera gånger under denna vecka. Men tyvärr blir det inte av. få se hur jag mår i helgen.

16 kommentarer:

 1. Blev jätte snyggt. Nej förstår inte heller varför vissa fixar sig innan de går till frissan, det är ju det hon/han skall göra.

  Ja det är jätte kul och blogga igen

  SvaraRadera
 2. Pepparkakor tänker man nog inte på sommaren sen men någonstans säljs det säkert :). Och du blev väldigt fräsch i håret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker jag blev fräsch i håret! Än har jag dock inte vant mig vid att det är så ljust.

   Radera
 3. Åh wow! Du blev superfin! Du är jätte snygg i ljust! Lyx med pralinbesöket!!!

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev efter frisörbesöket. Härligt att ljusa upp när det blir ljusare tider!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med lite ljusare hår!

   Radera
 5. toppensnyggt. och så mycket godsaker det fann där.. farligt farligt. krya på dig nu också.

  SvaraRadera
 6. Vad snyggt det blev =)
  De där baddarna är ju så goda, köpte alltid dem när jag var i Ullared förr, när bräckboden fanns utanför ;) Saknar dem!

  Svar: Tack så mycket. Jo, morgonpromenader är underbara, för det mesta.
  Hahahaha.... jag var nog lite udda på den tiden kan jag tänka mig, inte varje idiot som frågar chans på en lärare. HAHAH!

  SvaraRadera
 7. Ja de flesta börjar gå runt år, vissa tidigare och vissa senare. Rätt lagom och gå nu lagom till kalaset :)

  SvaraRadera
 8. Alldeles för mycket socker, tyvärr.

  SvaraRadera