onsdag 16 mars 2016

Favoritbilder som canvas


Jag har länge funderat på en canvastavla att här hemma. Man har ju många favoritbilder och varför inte sätta upp dessa på väggen i form av fina canvas? Man kan enkelt beställa canvas från nätet. Jag tycker det skulle vara så fint! En tavla göms inte i en låda eller slängs i en papperskorg, därför ska man såklart också välja motivet med omsorg. En vägg med en eller flera canvastavlor behöver man inte pryda med någonting annat. Det kan störa, anser jag.  För mig skulle det vara aktuellt med en bild på våra hundar eller en bild från vårt bröllop. Det är bilder som betyder allra mest för mig. Bröllopsdagen kommer jag alltid minnas. Det är den mest värdefullaste och lyckligaste dagen i mitt liv. Jag blev fru till världens finaste man och tillbringade bröllopsdagen med min familj och mina vänner. En eller flera bilder från denna dag måste såklart upp på väggen. Sedan älskar man hundarna väldigt mycket och man tycker att de är de sötaste som finns. Söta och uppförstorade bilder i form av canvas är inte fel. Men ska man ha ett fotocollage eller endast en bild

Vilken/vilka bild/bilder tycker du att man ska välja i collaget?

12 kommentarer:

 1. Det där har jag funderat mycket på sen jag flyttade. Man vill ju bli nöjd, så jag håller med dig om att man ska välja med omsorg :)

  Jag har nu kommit fram till att jag ska ha olika ramar ovanför soffan med olika motiv. Sen vill jag ha en canvas eller plexiglastavla med en bild på min Rolleiflex i arbetsrummet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Plexiglastavla verkar också vara fint!

   Radera
 2. Så fina bilder, svårt att välja, men jag hade nog bara tagit en bild.
  Fin kväll till dig
  Kram Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. En bild är nog smartast även om det är svårt att välja ut en.

   Radera
 3. Underbara allesammans ♡ ...
  Svag för ettan ensam likaså trean & femman,men...det är jag det ;)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar enkelheten med canvas ändå har jag inte en enda en. Däremot har jag nästan bara foton på väggarna. Massor av hundar som passerat genom åren och så familjen.
  /P

  SvaraRadera
 5. Åh gud vad svårt att bara välja en, tycker att alla är jättefina :) Kanske blir det mer än en? :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Mycket gott!
  Jag skulle valt en eller två canvastavlor, men det är svårt :)

  SvaraRadera
 7. Canvas är snyggt, tänker ha vårt bröllopsfoto på en sådan :)

  Alla bilder är ju såklart jätte fina, men mina favoriter blev 3 och 5

  SvaraRadera