torsdag 31 mars 2016

Gymmet och på villovägar


Heja mig!
Idag blev det träning på gymmet igen. Andra gången den här veckan. Det måste vara rekord för den senaste tiden. Kanske det blir ett pass till innan veckan är slut. Vi får se. 

När jag kom hem efter träningen, tog jag Balder ut på en promenad. Jag hade tänkt att promenera i max en halvtimme, eftersom jag också skulle ta ut Yambo. Jag tycker oftast att det är enklast att ta en hund i taget. 
Jag var lite nyfiken på att titta på ett särskilt hus, som är nybyggt på orten. Vi passerade och jag visste att det skulle gå en skogstig hem till oss lite längre fram. Jag hittade stigen och Balder gick så fint bredvid mig. Vi kom till en korsning med markeringar. Jag följde den orangea markeringen. Blev osäker om det var rätt. Tills sist kom vi fram till ett bostadsområde som jag kände igen. Vi vände in i skogen. Jag hoppades att jag skulle hitta den närmsta vägen hem, men det skulle visa sig att det inte var så enkelt. Mobilen hade jag inte med mig, så jag kunde ju inte se på GPS:en åt vilket håll vi skulle gå. Tills sist kom vi åtminstone hem. Vi var ute i 2 timmar, så det blev en rejäl runda. Tänk att man ska behöva gå vilse på orten, där man har bott i 10 år. 

Yambo på egen tur
Det var tur att jag inte hade med mig Yambo då. Han hade inte orkat med en sådan lång tur. Han fic gå en kortare runda.

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha, underbart! Tur att ni hittade hem till slut. Och Balder var nog nöjd :-)
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. duktig du är som tränar :D

  hur gick du tillväga när du skaffade en egen domän till bloggen?

  SvaraRadera
 3. Skall komma igång med träning igen när jag börjar jobba :) Då har vi friskvårdsrabatt med :)

  Tack är riktigt nöjd med renoveringen

  SvaraRadera