lördag 5 mars 2016

PAUS


Så himla skönt det är med sovmorgon! Jag la mig ganska tidigt igår kväll, fast att det var fredagskväll. Men jag brukar alltid vara ganska trött på fredagen efter en arbetsvecka. Så vid 22-tiden gick jag till kojs och vaknade ca kl 6, men kunde somna om. Så skönt! Helgen är alltid lika välkommen och på måndagsmorgonen är det kul att vara på jobbet igen.

Om du inte redan har lagt in din blogg på Besökstoppen, så tycker jag att du ska göra det. Här kan fler upptäcka just din blogg och du kan också fler favoritbloggar. Bli medlem genom att klicka på ikonen här nedanför:

7 kommentarer:

 1. Skönt med sovmorgon, det var hmm längesedan här... :) Fick inte ens det på sjukhuset, då sov jag värre än hemma, de kom in med jämna mellanrum med smärtstillande och antibiotika.

  Ja det var härligt med en tripp till väla! :)

  SvaraRadera
 2. Det är bra skönt med helg, men håller med dig om att det också är kul att komma till jobbet på måndagsmorgonen (däremot inte lika kul att kliva upp ur sängen på måndagsmorgonen) :P :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, att behöva kliva ur sängen tidigt är aldrig så kul.

   Radera
 3. Ljuvligt ♡ ...
  Detta lyssnade jag på ju på min promenad här hihi
  Fast det var ju inte tropisk värme ;)

  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera