söndag 20 mars 2016

Rita någonting

Jag har alltid gillat att spela Ruzzle på mobilen, men nu har jag även tagit ner Draw Something igen. Jag spelade det för något år sedan och jag tog bort appen när jag tröttnade. Nu har jag börjat spela det igen och jag har fastnat. Jag hoppas dock att det endast är beroendeframkallande för ett kort tag.
Vad ska dessa bilder likna?
Att gissa vad motspelarna har ritat är inte alltid så enkelt. På bilderna ovanför kunde jag inte gissa. Jag trodde först att bilden till vänster visade två räkor, men det var en ekorre. Bilden till höger tyckte jag liknade klotter, men bokstäverna passade inte till det. Minns faktiskt inte det rätta svaret.


Vad har jag ritat?
Här har jag själv ritat. Rita med fingret är ganska så svårt. Kanske jag ska använda min iphonepenna nästa gång. Kan du gissa vad jag har ritat?

Så här fick jag göra.
Hur ska man rita ordet GRÖN om man inte ens har tillgång till färgen grönt? Har ni några förslag?

6 kommentarer:

 1. Det spelet hade jag också en tid, men tröttnade. Det tog mycket tid med alla dessa spel; Ruzzle, Wordfeud, Quizkampen, Cross Boss och Draw something. Spelade du inte inom en viss tid så förlorade du, det tyckte jag ibland kunde kännas stressigt. Jag har dock kvar apparna men det varierar väldigt i hur mycket jag spelar.

  Jag tror att din första bild är en barstol eller i alla fall en stol av något slag. Den andra tror jag är en bikini. Är det rätt? =) Det är, som du säger, väldigt svårt att rita det som ska ritas och ännu svårare att göra det med fingerspetsen. Jag har dock inte provat med min penna, är det lättare?

  Ha en skön söndag! /Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig om att spelen ibland kan kännas stressande.

   Självklart gissade du rätt på bilderna! Jag har nu testat att rita med pennan och det var lättare.

   Radera
 2. Jag har inte ett enda spel på min telefon :P

  SvaraRadera
 3. Åh, det där spelade jättemycket förut, men typ inte längre, glömde lite bort det :P

  SvaraRadera
 4. haha.. stol och bikini, såklart

  SvaraRadera