söndag 6 mars 2016

Snöat igen!


Snöat igen. :(
Jag trodde att det var slut med snön, att det inte skulle snöa mer. Men vad händer? När jag vaknade imorse såg att marken hade täckts av ett vitt täcke. Inte mycket, men det var så pass mycket att man kan forma snöbollar.

Så härligt!
Yambo njuter iallafall av snön. Det gör han alltid! Han älskar verkligen att rulla sig i snön. Det svalkar nog väldigt gott i pälsen.  
Jag hoppas iallafall att snön snabbt smälter, för jag vill kika på alla snödroppar och krokus. Så småningom vill jag också kika på alla tussilago och vitsippor. 

8 kommentarer:

 1. Underbara bilder på vackraste Yambo ♡ ...
  /Nospuss

  SvaraRadera
 2. Söt hund! :) Nu får våren ta att komma tkr jag

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Förstår att du längtar efter våren. Här blommar Snödropparna för fullt och man ser stjälkar på väg upp på påskliljorna :)

  SvaraRadera
 4. Här är det så otroligt mycket snö att jag blir alldeles deppig >.<

  SvaraRadera
 5. Tur att vovven gillar snön iaf ;)

  SvaraRadera
 6. Så kul att han gillar snö :)
  Jag gillar den också, fast har lite vårlängtan nu. Men blir det en sån där gnistrande sagovinter med rimfrost på träden igen så klagar jag inte ;) Men det blir det nog inte, så hellre vår än en sån här mittemellanårstid.

  SvaraRadera