fredag 1 april 2016

Dags att chilla


Nu är det dags att chilla lite. En brasa är bland det mest avkopplande som finns. Tyvärr spenderar vi inte fredagskvällen framför en brasa, men det blir fredagsmys ändå. Oxfilé, pommes och bea framför Let´s Dance. Har ni några favoriter i dansprogrammet? Jag tycker att Bianca och Elisa är duktiga. Jag tror det är Wassbergs tur att åka ur, även om jag gillar han som person.

5 kommentarer:

 1. Jag har inte sett något av Let's dance i år.

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt inte sett något avsnitt... ^^

  SvaraRadera
 3. Jag hade en dvd-skiva förr med antingen en öppen brasa, eller ett akvarium - det var ganska rogivande vilket som :)

  Jag kollar inte på Lets dance, så jag vet inte :)

  SvaraRadera
 4. åh en brasa vore inte fel att ha här hemma, hehe. Men låter som du hade det mysigt ändå :)

  SvaraRadera