fredag 22 april 2016

Jag älskar vårtecken!


Det slår ut!
Jag blir så glad över alla dessa fina vårtecken ute! Små skott, vitsippor.... you name it! Snart är alla träd utslagna och snart är sommaren här. Helt otroligt! Maj är här om några dagar och då dröjer det heller inte så länge innan juni är här- Underbart!

Vackert!

7 kommentarer:

 1. Ja vårtecken är underbara!

  SvaraRadera
 2. Ja vårtecken är riktigt härligt.

  Jag brukar uppskatta när Erik tar med Hugo till affären :) Detta känns mest konstigt, inte varit ifrån hugo, mer än när jag blev opererad. Men då mådde jag dåligt så då orka jag inte göra något än sova :)

  SvaraRadera
 3. Härligt med vårtecken,
  jag såg faktiskt tussilago idag... dock från bilen å det var inte läge å stanna för att ta en bild :)

  SvaraRadera
 4. Detta är verkligen en härlig tid! :)

  SvaraRadera
 5. Hela filmen är ju i mitt inlägg ;) Titta, lyssna, njut.

  SvaraRadera
 6. Men sååå fint, så härligt med vårtecken!!

  SvaraRadera