fredag 27 maj 2016

Grattis till 11-åringen!


Älskade Yambo!
Idag är det en särskild dag- Det är Yambos födelsedag för elfte gången. Vart har alla dessa år tagit vägen?! Jag tycker det inte var länge sedan vi hämtade hem honom hos uppfödaren. 

Fästingmedel
Yambo har inte bara firats med en massa gott att äta såsom grisknorr och annat hundgodis, utan både han och Balder har fått fästingmedel. Vi besökte veterinären, som skrev ut fästingmedlet Bravecto. Jag har hört mycket gott om detta fästingmedel. Hoppas att det fungerar och att vi nu slipper att varje dag att plocka fästingar som har satt sig. 

Stor tablett som luktar gott
Jag trodde att fästingmedlet skulle vara i vit tablettform, men icke. Tabletten var brun och var ganska stor. Inte alls vad jag hade väntat mig, men den luktade visst väldigt gott. Två hundnosar sökte upp mig och svepte i sig varsin. Det blev jag glad för! Nu håller vi tummarna för att vi kan utrota fästningen och också risken för att få borrelia. 

6 kommentarer: