torsdag 5 maj 2016

Några timmar på stan

Härliga Göteborg!
Vilket fantastiskt väder vi har haft idag! Man blir verkligen glad av solsken. Man kan helt enkelt inte få nog  av det. Det fick bli en tur in till Göteborg idag med min man. Jag minns inte när vi var där senast, men jag kan inte påstå att jag har har saknat stadsbesöken. Men idag var det bara härligt!

Tvålar på LUSH
När vi passerade butiken LUSH, var jag bara tvungen att gå in där. Dessa underbara dofter och vilka härliga tvålar! Tvålarna luktar inte bara gott, utan de är också vackra att se på. Vi köpte en liten bit av Outback Mate
Härliga vackra Göteborg!

Rhododendron
Vi gick gata upp och gata ner, för att hitta det perfekta skalet eller fodralet till min iPhone. Det jag hade sedan innan, gillar jag, men det började bli lite slitet. Jag kan inte påstå att utbudet är särskilt stort till iPhone 6s Plus. Det kanske blir större, men det fanns inte så mycket att välja på. Tills sist hittade jag ett som jag gillar skarpt. Hoppas jag nu inte att jag tröttnar på det.

Glasskön
Solsken = glass. Vi blev glassugna och idag köpte vi vårens första kulglass. Tre kulor i bägare fick det bli! Tyvärr minns jag inte smakernas namn, men gott var det!
Brukar du välja bägare eller rån?

Verkligen gott!
Götaplatsens fontän
Jag var tvungen att gå och kolla på den omtalade fontänen eller vattenspelet (eller vad man nu kallar det) som är vid Götaplatsen. Lite roligt var det väl att titta på, men jag tycker väl att 30 miljoner kronor hade man kunnat lägga på något viktigare.

Känner du igen statyn?

Det blev härliga timmar på stan, men om jag ska vara ärlig så var det också lika härligt att komma hem. 

5 kommentarer:

 1. Härliga bilder! När vi, de få tillfällen som blivit, är i eller passerat Göteborg, har det varit tävlingar som stått i fokus. Det har inte blivit mycket tid eller lust för att utforska stan. Synd, det måste ändras på.
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det får det verkligen bli ändring på!

   Radera
 2. Jag köper varken bägare eller rån, jag köper alltid pinnglass :) Det ser ut att vara en fantastisk dag :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pinnglass gillar jag också, men då kan man ju inte kombinera smakerna som man vill.

   Radera
 3. Vad lite sol kan göra skillnad!

  SvaraRadera