söndag 29 maj 2016

Sommarläsning


Sommarläsning
Jag tror att sommarens läsning är räddad. här hemma finns nyinköpta böcker. Att jag köpte Mysteriet Claes Malmberg blev jag lite förvånad över själv. Jag är inget fan av Claes, men så bläddrade jag i boken och tyckte att det verkade vara en intressant historia han delar med sig av. Att jag köpte Sofie Sarenbrants och Mari Jungstedts senaste bok är inget konstigt, då jag har läst alla tidigare böcker av dessa författare.

Vem är din favoritförfattare?

14 kommentarer:

 1. Ser ut att vara ett bra urval. Jag har nog ingen riktig favorit vad gäller författare, tycker däremot gärna att det får vara deckare/kriminalböcker. =)

  SvaraRadera
 2. jag tror inte att jag har en favoritförfattare. Kanske Håkan Nesser, men annars har jag mer favoritBÖCKER än författare ^^

  SvaraRadera
 3. Jag har ingen speciell favoritförfattare. Beställde en massa semesterböcker från Bokus i förra veckan.

  SvaraRadera
 4. Att döma av titlarna så ser böckerna intressanta ut. Jag har ingen särskilt favoritförfattare utan jag läser allt det jag finner intressant och spännande.

  SvaraRadera
 5. Att döma av titlarna så ser böckerna intressanta ut. Jag har ingen favoritförfattare, utan läser allt jag finner intressant och spännande.

  SvaraRadera
 6. Sommaren är verkligen en läsartid. Jag läser nog aldrig så mycket som under semestern och vid finväder på sommaren..

  SvaraRadera
 7. Deckare, gärna i Gotlandsmiljö! Fick idag Anna Janssons senaste Maria Waern bok av sonen i morsdagpresent! Ska spara på den och läsa den på flyget till Malaga om en vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde nog börja läsa Anna Janssons böcker.

   Radera
 8. Har du läst tiggaren?? Är den bra? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag har inte börjat läsa Tiggaren än.

   Radera