söndag 15 maj 2016

Söndagskalas


Så mycket gott att äta!
Idag åkte jag hem till min bror och hans familj för att fira min brorsdotter, som har fyllt 14 år. Vart tar tiden vägen egentligen?! Jag minns ju när hon gick med blöjor och man var tvungen att hålla henne i handen, när hon skulle gå. 

datorbygge
Min snart 13-årige brorson håller på att på egen hand bygga ihop en dator. Han har köpt delarna själv och han läser de engelska manualerna för att sätta ihop alla komponenter riktigt. Jag blir verkligen imponerad av detta! Undra vad det ska bliva av denne lille man....

5 kommentarer:

 1. Aldrig fel med kalas!

  Ja bloggträffen var kanon! Ja taxichaffören var lagom skum.

  SvaraRadera
 2. Jo, i uppladdningen var Gina programledare :) Petra och Måns var också awesome.

  Jag byggde egen dator när jag var 14 och blev lärare i bild och svenska, så det kan gå lite hur som ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, jag såg aldrig Schlagerfestivalen, men jag visst att Petra och Måns var programledare.

   Radera
 3. Det är jobb på särskola jag sökt :) Hoppas med nästa intervju går bra! :)

  SvaraRadera