lördag 7 maj 2016

Till Blomsterlandet


Till höger: Vår vagn
Idag blev det en tur till Blomsterlandet, för min man hade lust till att göra det fint på vår altan. Och jag måste erkänna att det faktiskt är kul att gå och kolla på blommor. De är ju så vackra, men det svåra är ju att få blommorna till att överleva. 

Klart att jag skulle ha en sådan mugg!
Man kanske inte köper en sådan mugg till sig själv, men jag kunde bara inte låta bli. Visst är den fin?! Det fanns även en mugg som är riktad till bloggare. Tänkte att jag skulle köpa den, men bestämde mig för den här.

Så här blev det.
Och ikväll kommer vi äta grillat. Till det blir det ett glas rosévin! Klart man passar på när det är ett sådant ljuvligt väder!

7 kommentarer:

 1. vilken härlig dag det låter som! och vad kul att köpa fint till altanen!

  SvaraRadera
 2. Härligt med lite nya blommor och växter :) Kram

  SvaraRadera
 3. Så kul att köpa blommor :)

  SVAR: Ja, du får absolut dela med dig av min utmaning :)

  SvaraRadera
 4. hahahaha, du är så kul som köpte den åt dig sälv ;-)

  SvaraRadera