söndag 22 maj 2016

Träning & fiskspett


Träning och pod
Idag bestämde jag mig för att träna på gymmet. Det kändes som ett riktigt bra beslut, när jag var på plats. Jag började med att motionscykla, vilket jag tycker är en perfekt uppvärmning. Under tiden passar jag på att lyssna på det senaste avsnittet av WAHLGREN & WISTAM. Efter cyklingen tränade jag lite styrka. Nästa gång måste jag öka vikterna. Jag hade kunnat köra tyngre idag, men gjorde det aldrig. 

Dagens middag
När jag kom hem, väntade riktigt god mat. Det blev smarriga fiskspett och grillade havskräftor. Det var riktigt gott! Det kändes dessutom fräscht att äta. Jag äter annars mest kött och visst kändes det som om man blev sundare mätt efter dagens middag. Kanske man borde börja att äta fisk oftare.

9 kommentarer:

 1. Grillade ni potatis till? :)

  Såklart att alla länder INTE kommer att tävla.
  Det är vinnarna från varje kontinent som kommer att åka, eller möjligtvis topp 3, som kommer att få åka till Worldovision.

  SvaraRadera
 2. Trevligt sällskap på träningen. Själv städar jag oftast när jag lyssnar på dom.

  SvaraRadera
 3. mmm så gott det där såg ut då Hoppas du får en fin måndag oxå

  SvaraRadera
 4. Gud vad gott! Jag är lite tvärtom, har dragit ner på kött och äter mer vegetariskt. Kanske kött 2-3 gånger i veckan, men ska jag unna mig något så är det skaldjur. Godaste som finns!

  SvaraRadera
 5. Det där såg ju riktigt smarrigt ut! :D

  SvaraRadera
 6. Åh ser gott ut. Älskar den podden!!

  SvaraRadera