måndag 9 maj 2016

Varning för starka bilder!

 Jag blir vansinnig, när jag ser sådant här!! Hur kan mamman bara sitta och titta på?! Jag vill bara springa fram och ta upp barnet från vattnet. Man ser ju att barnet kämpar för att hålla sig ovanför vattenytan. Det spelar ingen roll vad mamman har för något försvar, jag godtar det ändå inte.
Jag såg klippet på Aftonbladets sida först.

7 kommentarer:

 1. ser fruktansvärt ut =( kan det vara babysim som ser så här ut?

  SvaraRadera
 2. Usch och fy, går emot allt vi lär oss på babysimmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det inte är detta man lär ut!

   Radera
  2. tack för att du svara då slipper man fundera =)

   Radera
  3. Försöker du vara spydig?!

   Radera
 3. Det är svårt att begripa!

  SvaraRadera
 4. Suttit och tänkt på om jag ska starta videon men tror inte att jag vågar. Jag mår piss då jag ser när barn far illa. Skitäckligt.

  SvaraRadera