tisdag 14 juni 2016

Don´t talk to me

Jag är upptagen!
Jag vet inte hur många gånger det händer, men det händer ganska så ofta iallafall. När jag är ute och promenerar med Yambo, brukar jag ganska ofta lyssna på podcasts. Jag har hörlurarna på mig och det borde folk se, men ändå ser det ut som om de vill säga något (jag hör ju inte).  Är de två, så kan jag ju tro att de pratar med varandra. Det slutar tills slut med att jag får ta av mig hörlurarna.
-Va?
- Vad är det för en ras?
- Det är en hovawart, svarar jag.
- Så fin han är.
- Ja, det är han och jag tar på mig hörlurarna igen.

Om jag har på mig hörlurarna, har jag inte lust att prata med någon - inte med någon! Om jag möter någon jag känner, så tar jag automatiskt av mig dom. Men inte annars! Jag vill helst lyssna på mina podcastavsnitt. Det kan vara allt från ett avsnitt om mordet på pojken Bobby eller en intervju med Pia Sundhage. Jag tycker det är intressant att lyssna på och vill inte bli avbruten. Är det oartigt?

11 kommentarer:

 1. Nej det är väl inte oartigt man är ju inte på pw och det räcker väl att säga ett hej 😀Vill inte heller bli störd när jag lyssnar på pod det är ju heligt haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. då är vi fler som tänker som jag!

   Radera
 2. Tycker inte att det är ett dugg oartigt. Jag sitter på ett aktivitetsbaserat kontor och använder hörlurar när jag vill arbeta ifred. Det respekteras där iaf.

  SvaraRadera
 3. Åh det är riktigt irriterande när sånt händer!

  SvaraRadera
 4. Nej, inte ett dugg oartigt. Det finns väl en anledning till varför man har lurar!
  Kram J

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Du har blivit nominerad till årets mindre blogg 2016. Den 16juni kl 12.00 startar omröstningen på http://daysbyjohanna.blogspot.se.
  För att underlätta kommer din länk följas av en siffra. Skriv med den siffran när du ber dina läsare rösta så hittar de dig lättare bland alla som är nominerade.
  Man kommer kunna rösta 1 gång per dag!
  Jag önskar dig stor lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera
 6. Folk borde begripa att har man hörlurar på så hör man inte...

  Tar lite tid innan koppen fattar det är ledigt

  SvaraRadera
 7. Svar: Det var en fantastisk lördag =)

  SvaraRadera