onsdag 1 juni 2016

En härlig dag!

Det märks att det är bara dagarna innan skolavslutningen. Det är i stort sett endast utflykter, göra klart-pass och förberedelser inför avslutningsdagen som gäller. Idag var det Elevens val på skolan. Eleverna hade fått välja mellan olika utomhusaktiviteter.

En del brända, men de var kanongoda!
Jag tillsammans med tre kollegor till, ansvarade för lekar utomhus. Vi vandrade först tillsammans till en plats i skogen, där vi skulle spendera några timmar. Där fick barnen i grupper göra olika lekar, där det krävdes samarbete. De fick också gå en tipspromenad. Under tiden gjorde vi ordning triangaköken, för att laga till krabbelurer (eller skrabbelucker som de också kallas). Det märktes att eleverna gillade dessa, för de gick åt som smör i solsken. Vi fick avnjuta en toppenskön och trevlig dag tillsammans!

Vackert!
Man vill bara vistas ute, när det är sådant här härligt väder. När jag kom hem, tog jag med Yambo till sjön för att han skulle få bada. Själv vågar jag inte doppa mig än. Har någon av er badat än?

Så gott att få doppa sig!
Väl hemma kunde jag avnjuta av nygrillat på altanen. Så ljuvligt och så gott!

9 kommentarer:

 1. Så mysigt och gott med krabbisar. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Så härligt att ni fick fint väder.. Ja, både på dagen och kvällen :)

  SvaraRadera
 3. ja ungen gör sista riktiga skoldagen i morgon. Sen är det andra aktiviteter fram till avslutet

  SvaraRadera
 4. Man hoppas verkligen att sommaren fortsätter att vara fin så att alla barn får en riktig sommar i år! :)

  SvaraRadera
 5. Så mysigt :)

  sv: Riktigt gott! :)

  SvaraRadera
 6. Krabbelurer är kanoners!!

  SvaraRadera
 7. Älskar skrabbelucker..

  Svar: Det finns ett foto på min instagram, har för mig du följer mig där? Kika in där så hittar du det lite längre ner =)

  SvaraRadera
 8. Så mysigt det låter och ser ut :) Jag har inte heller badat än i år men kaaanske får bli ett dopp idag. Vi får se :P

  SvaraRadera