lördag 11 juni 2016

Gått 1 mil


Gått en mil
Idag började min utmaning, som pågår under två veckors tid. Jag ska gå 1 mil varje dag. Jag tänkte idag att jag går 1 mil i sträck. Att gå på en så snabb tid som möjligt, var inte på något sätt målet idag, utan det viktigaste var att jag gick 1 mil. Under de första 2, 5 km var Yambo med och då gick det heller inte att gå det snabbaste, men det gör ingenting. Nu är det viktigt att jag fullföljer utmaningen fram till och med den 25 juni. Heja mig!

10 kommentarer:

 1. Tack bra, körde min vanliga lördagsPW som är över milen.
  a en fortsatt trevlig lördag

  SvaraRadera
 2. Men så duktig du är jag skulle oxå vilja ta tag i den där motionen igen , en mil om dagen vilket bra mål 👍Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att 1 mil är ett bra mål. 5 km är för lite.

   Radera