söndag 26 juni 2016

I like Besökstoppen

Att det finns otroligt många blogglistor, vet ni ju alla. Jag har registrerat mig på flera stycken, för att hoppas på att få fler besökare. Det finns dock bara EN blogglista, som jag återkommer till och regelbundet kikar in på. Där klickar jag vidare in på andra bloggar. Det finns många nya jag upptäcker på Besökstoppen. Besök du den också! Klicka på bilden här nedan och registrera dig. Du kan få många nya besökare till din egen blogg!


Lycka till!!!

8 kommentarer:

 1. Jag var med på många förr, men idag finns bara ett fåtal kvar. Det känns inte som att det ger så mycket i slutändan för mig :)

  SvaraRadera
 2. Gillar med den. Den ända jag är med på! :)

  SvaraRadera
 3. Men vad bra tips jag är så dålig på att registrera mig och det är så kul att hitta nya bloggar:)

  SvaraRadera
 4. Hej :)
  Din blogg är nominerad i min Veckans blogg tävling :)
  Det är tillåtet att sprida röstningen i din blogg samt på sociala medier för att öka dina chanser :) Omröstningen avslutas på fredag 1/7!
  Lycka till! :)

  SvaraRadera
 5. Det känns bra att vara med på några listor, men svårt att veta vilka som ger vad? Jag klickade på länken för jag var osäker... men vi fanns med där ;)

  SvaraRadera
 6. kommer ju aldirg ihåg vilka man är på men ja lite flera besökare vill man ju gärna ha =)

  Fin tisdag

  SvaraRadera
 7. Tycker också besökstoppen är bra, ohh grattis till dig med idag =D

  SvaraRadera