torsdag 9 juni 2016

Skolavslutning


Jag idag
Då har man haft en trevlig skolavslutning på skolan. Först blev det en gemensam del, där alla träffades för gemensam sång och uppträdanden. Sedan gick vi till klassrummet för fortsatt firande. Eleverna uppträdde så fint och föräldrar hade fixat gott fika. 

Tack!
Jag fick en ljusstake och detta fina hjärta. Jag blev varm om hjärtat, när jag läste texten. 

På bilverkstan
Väl hemma blev det en tur till bilverkstan för att fixa min AC på bilen. Den funkade inte. Skönt att det nu är fixat inför sommarens bilresor!

Imorgon väntar en utvärderingsdag. Det är viktigt med utvärdering för att kunna förbättra saker och ting.

5 kommentarer:

 1. Åh vilka fina saker du fick och speciellt texten på hjärtat! Kram

  SvaraRadera
 2. Gud så bra det verkar! Vi har idag och sedan nästa vecka är våra utvärderingar och konferenser hela veckan. Men sedan får jag semester redan på fredag! Jag kan inte fatta var det sista kvartalet har tagit vägen..!

  SvaraRadera
 3. Åh,så sött hjärta ❤️ ...
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 4. Så fin du är och vilket fint hjärta!

  Svar: Verkligen, men men så är det ibland =/

  SvaraRadera