onsdag 29 juni 2016

Storytel


Lyssna du också!
Jag har laddat ner Storytels app och lyssnar nu på Gloria skriven av Åsa Hellberg. just nu kan man de två första veckorna prova helt gratis. Helt toppen! Jag tycker det är helt underbart att gå lyssna på poddar eller på ljudböcker, när jag är ute och går. jag tycker inte alltid det är så peppande på att lyssna på musik, men ljudböcker är helt underbart. Dock är det en helt ny värld för mig, men jag gillar det så här långt. Om du inte redan har testat Storytel, gör det!

Vill du bli Veckans blogg?!

17 kommentarer:

 1. okej, vi kommer bara ta porträttbilder och ev vigelsbilder. På festen kommer vi be min bror och gäster ta kort. allt annat blir för dyrt tycker min sambo som inte vill lägga 10 000 på en sådan sak, vilket jag förstår honom på. Vi skall försöka lägga så lite pengar det går, utan för den sakens skull snåla. Vi kommer inte ha ett stort bröllop, utan max 40gäster :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att vi hade 45 gäster. Det är skönt att inte ha för många gäster. Annars är det svårt att hinna med att prata med alla.

   Radera
 2. Tack för tipset! Det måste jag prova!

  SvaraRadera
 3. Ja vi kommer bara bjuda vår familj och närmsta vännerna. Förhoppningsvis hinner man prata med alla! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har storytel och brukar lyssna ibland :D

  SvaraRadera
 5. Jag glömmer alltid bort det. Är dock sugen på att testa, hört så mycket gott :)

  SvaraRadera
 6. egentligen borde detta vara något för mig som tydligen e för lat för att läsa själv haha jag har tre böcker som väntar på mig kram

  SvaraRadera
 7. Lyssna på bok är inte min grej, däremot lyssnar jag på Wahlgren & Wistam's pod..så underbara de är!
  Jag fladdrar alltid bort mig i tankarna när jag ktåyssnar på bok, o sen vet jag inte vad det handlar om ;-)

  SvaraRadera
 8. jag tycker att det är för dyrt :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att det är dyrt, men två prova på-veckor kan man ju alltid testa.

   Radera
 9. Jag hade storytel ett tag, men föredrar att läsa själv :)

  SvaraRadera
 10. Sv: Det är ganska många projekt på gång här hemma :P

  SvaraRadera
 11. Jag lånar ljudböcker via biblioteket, men de har inte så stort utbud så jag funderar på att skaffa typ Storytel.

  SvaraRadera