fredag 15 juli 2016

Balder och Båtsman


Balder och Båtsman

När jag är ute och går med Balder och möter någon person, så får jag ofta höra kommentaren: "Åh, en Båtmans-hund!". De syftar på Båtsman på Saltkråkan. Vissa likheter finns det kanske, men också lika många skillnader. Båtsman är en sankt bernhardshund, medan Balder är en berner sennenhund. På frågan svarar jag oftast nej, om jag inte låter bli att svara, för det är ju faktiskt inte samma ras. 

Tycker du att de är lika?

9 kommentarer:

 1. Vissa likheter finns nog, men överlag är det ju helt olika hundar! :P

  SvaraRadera
 2. Njae,det tycker jag nog inte men förstår att vissa tycker så ....
  /Nospuss till Balder & Yambo såklart!

  SvaraRadera
 3. Nej inte direkt, men jag kan förstå människor som inte vet skillnaden att de tycker de ser lika ut om du förstår vad jag menar haha

  SvaraRadera
 4. De liknar varandra lite grann, men man ser ändå att din hund är en annan ras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det syns tydligt att de inte är av samma ras.

   Radera