söndag 10 juli 2016

Bloggintervju med Ramona

Ramona Boethius

Beskriv dig själv med tre ord.
Positiv, omtänksam och lite rolig (hoppas jag)

Varför började du blogga?
Jag har alltid gillat att skriva och fota :) Så det kändes som en kul grej att börja med. Älskar att inspirera andra och bli inspirerad. Hoppas verkligen att människor som besöker min blogg uppfattar den som mysig och positiv :) Sen lär man känna otroligt många fina människor tack vare bloggen och det tycker jag är jättekul. 

Hemmet

Hur ser din familjesituation ut?
Jag bor i ett litet gulligt radhus med min man och 3 små älsklingar. Eller små och små, 12, 9 och 10 år <3

Känner du dig säker i dig själv?
Ja det tycker jag att jag gör oftast, men sen har man ju dagar när man känner sig vissen och kanske inte alls så säker på sig själv. Det går lite upp och ner som för dom flesta tror jag :)

Vara hemma

Vad gör du helst en ledig dag?
Då är jag gärna hemma med min familj och bara är :) Leker lite, plockar hemma, äter gott och njuter. Tar dagen som den kommer. 

Slippa stress

När mår du som bäst?
När jag inte behöver stressa utan känner mig lugn. När jag får tid till yoga och återhämtning. När jag får vara nära familjen och hitta på saker <3

Bo vid havet

Har du några speciella drömmar/mål just nu?
Massor :) Men jag kommer ingenstans med dom just nu *skrattar* Men jag skulle vilja göra något annat än det jag gör nu. Men en dag i taget, får vara just tankar och drömmar just nu. Lite hemligt svar än så länge :) Men en sak vet jag, en dag vill jag bo nära havet :) Så rogivande tycker jag. 

Vad gillar du för musik?
Jag har väldigt blandad musiksmak. Rachel Plattern är en favorit och även Ted Gärdestad som jag tycker har skrivit väldigt många fina låtar. Gillar inte hårdrock alls ;) Men älskar country låtar :) Gott och blandat kan man säga. 

1 kommentar:

  1. Kul läsning! besöker hennes blogg då och då!

    Tack, vi är jätte nöjda med staketet :)

    SvaraRadera