lördag 9 juli 2016

Bra start på lördagen


Vilket träningspass!
Jag minns inte när jag körde spinning senast, men idag blev det av. Min man har träningskort på SATS, så jag hängde med honom dit. Redan kl 09.30 startade passet. Vi fick ta på oss pulsband, så vi kunde se vilken puls vi hade. I maxzonen var jag aldrig. Det hade jag aldrig någonsin orkat, för det var jobbigt nog ändå.  Redan efter en halvtimme kände jag mig nästan helt färdig, men det var bara att kämpa på ytterligare en halvtimme.


Den där känslan som infann sig direkt efter passet, är obeskrivbar. Jag kan lova att den goa känslan sitter i ganska så länge. När vi kom hem fyllde vi våra kroppar med ny energi. Man var riktigt sugen på att äta något.

Hoppas det inte dröjer för länge till nästa träningspass!

11 kommentarer:

 1. Oj spinning är jättejobbigt =D

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt aldrig testat spinning! :P

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat!!! Heja dig :D Jag har ägnat mig och lite lugnare träning idag i form av att strosa runt i naturreservat. Blev lite konditionsträning dock för vi strosade runt i ekbackar och det var väldigt kuperat. Underbart vackert! Hoppas du får en härlig lördagskväll :D Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att strosa i naturreservat är härligt! Det ger ro för själen.

   Radera
 4. Bra jobbat!! Alltid skönt att komma tillbaka till något! :)

  SvaraRadera
 5. Vad duktig du är, skönt när man är färdig förstår jag!! :)

  SvaraRadera
 6. Tack! Jag tycker att du någon gång ska testa spinning.

  SvaraRadera