lördag 23 juli 2016

Gästbloggaren Emma

Bloggaren Emma
Beskriv dig själv med tre ord.
Glad, positiv och impulsiv!

Italien

Om jag har förstått det rätt, så bor du i Italien. Varför flyttade du dit och var i Sverige bodde du innan?
Jag flyttade till Italien för 6 år sedan. Det har varit en dröm sedan jag var liten - att flytta utomlands och öppna eget! Jag bodde i Stockholm, i Vasastan, innan jag flyttade hit. Jobbade med Melodifestivalen! :-) 

Hur ser din familjesituation ut?
Jag njuter av min sambo och min lilla hund tills vi kanske en vacker dag får en liten till i familjen ;-)

Njut som Emma!

Jobbar du eller studerar du?
Jag driver tre företag här nere i Italien. Jag och min syster driver hotellverksamhet här i underbara Gardasjön. Vi har även ett inredningsföretag där vi jobbar som interior designers. (www.italialivingdesign.com & italialiving.se)

Har du något råd att ge om man vill uppnå sina drömmar?
Alla förtjänar att leva det liv man önskar. Att våga ta sig ur trygghetszonen är en av de viktigaste grundpelarna till att följa sina drömmar. Man måste bestämma sig vad man vill i livet - sedan måste man tro på sig själv och kämpa varje dag för att nå dit! När man lyssnar till sina innersta behov - hittar man en helt ny mening till det som kallas livet!

Har du någonsin ångrat någonting du har gjort?
Jag har bara ångrat det jag aldrig gjorde!

Gardasjön

Vad är det bästa med Italien?
Att italienarna har en skön livsfilosofi: Man jobbar för att leva, inte lever för att jobba! 

Varför började du blogga?
På sidan av mina företag jobbar jag som livsstils coach. Det är ett mål för alla här i livet att leva lyckliga - men vägen dit kan vara krånglig ibland och det är viktigt att hitta balans och lyssna till sitt inre. Jag började blogga för att förmedla min egen lilla livsfilosofi till människor där ute som inte tar sig tiden att njuta av livet och leva i nuet.

Vad är det absolut det bästa som du har varit med om?
Jag är med om det absolut bästa varje sekund - jag lever ju!!


8 kommentarer:

 1. Jätteroligt med gästblogg och intervju. Bästa svar: Jag ångrar det jag aldrig gjorde!

  SvaraRadera
 2. Men ÅH fantastiskt!!! Vill med flytta utomlands o jobba!

  SvaraRadera
 3. Vilka härlig intervju. :)

  SvaraRadera
 4. Tråkigt du känner så, själv ser jag inget fel med att samma inlägg finns hos flera när man gästbloggar, bra det når ut till flera! :)

  SvaraRadera