onsdag 6 juli 2016

Ge-Kås 2016


Mot entrén
Idag blev det en tur till Ge-Kås. Det var 1 år sedan senast sist, så nu var det dags igen. Vi var på plats ca kl 10.30 och då var det bara att gå direkt in. Det var aldrig någon lång kö utanför och vi är glad över att vi slapp den. 

Älskade Ge-Kås
Det gick att gå obehindrat där inne också, men jag tycker det är liiite jobbigt att behöva gå med kundvagnen överallt. Man kan ju parkera den, men jag tycker det är svårt att hitta tillbaka till den då. 

Fikan
Efter att ha kikat runt lite grand, satte vi oss ner och fikade. Jag tog en grov ostfralla och en kaffe med mjölk. Fika smakar aldrig så gott som när man shoppar.

Kundvagnen
Klart att man handlar diskborstar, diskmedel, tvättmedel, deo, tvålpump och fryspåsar på Ge-Kås.  Sedan var man ju tvungen att fylla på hundgodisförrådet också. 

Efterrätten
Yambo och Balder var hemma hos mina svärföräldrar under tiden. När vi kom för att hämta hem dom, blev vi bjudna på god mat och efterrätt. Jag lovar att glace au four med browniebotten och hallon smakade riktigt gott!
Mina inköp
Jag är mest glad över dessa inköp. En långärmad och en kortärmad träningstop, en liten bärplockare, en mindre väska och en tesil från Sagaform. 

Få se nu om detta kan bli en årlig tradition. Det hade varit trevligt med ett besök på Ge-Kås åtminstone en gång per år. 

8 kommentarer:

 1. Det är alltid kul med shopping hihi :D
  Mmmmm....efterrätten ser jättegod ut! :)

  SvaraRadera
 2. De e så kul på Ullared :) Vill oxå dit igen :)

  SvaraRadera
 3. Åh, Ullared - en affär som har allt (typ)! Ett tips är att ta kort på din kundvagns nr ifall den skulle komma bort samt att titta i taket, står bokstäver och siffror där på de olika avdelningarna. På så vis kommer jag ihåg var jag har ställt min vagn, hatar att köra omkring på den - särskilt när det är mycket folk och trångt. :(

  SvaraRadera