lördag 16 juli 2016

Kalasdag i Falkenberg

Idag har vi varit i Falkenberg i stort sett hela dagen. Mitt brorsbarn har fyllt 13 år och det skulle vi såklart fira. Vi firade i deras fina sommarhus, som de inte har så långt från Skrea strand.
Den godaste smörgåstårtan.Sj
Vi bjöds på väldigt god smörgåstårta. Detta var nog den godaste smörgåstårtan jag har ätit. Jag är annars ingen storälskare av smörgåstårta, för det brukar alltför oftast vara för mycket majonnäs i och då växer maten i min mun. Men denna smörgåstårta saknade majonnäs eller så innehöll den så lite att jag knappt kände smaken. Tyvärr ser inte smörgåstårtan så fin ut, när man har lagt upp en bit på tallriken. 

Så god!
Vi fick även födelsedagstårta som var av glass och maräng. Riktigt god!

Yambo och Balder
Hundarna var med. Efter maten, gick jag och min man för att rasta Yambo och Balder. Vi gick ner mot vattnet. På grund av det dåliga vädret, var det ingen som badade eller solade på stranden. Det gjorde oss ingenting. Då kunde ju hundarna få springa av sig lite och båda passade på att doppa sig i vattnet. Det var dock inget jag och min man blev sugna på. 

Här njuts det!

Här kommer jag!

Här vill jag sova
Efter doppet, lade sig Yambo i sanden på en gång. Blöt päls + sand = smutsgris! Här hade han kunnat ligga ett tag, men vi ville ju tillbaka till kalaset igen. 

Kör försiktigt!
Under denna helg arrangeras wheels and wings i Falkenberg. Hoppas de kunde se denna skylt! ;)

Cruising
Jag har 0% motorintresse, men jag tyckte det var riktigt roligt att titta på cruisingen. Vi stod utanför huset och kunde se många fina och välskötta bilar åka förbi.

Så fina bilar!
Många vinkade eller tutade. Många låtar från svensktoppen eller dansbandslåtar spelades. 

Banka och slå på taket
En bildörr öppen
Det dracks öl i de allra flesta bilarna, men det var bara en bil som jag såg som körde med en bildörr öppen. 

Heja!
Mitt 8-åriga brorsbarn fick den briljanta idén att samla in ölburkar för att sedan panta. Flera stannade till med sina fina bilar och lämnade ölburkar och någon gav även honom en 20 kronorssedel. Jag tycker det är kul när barn tar sådana initiativ!

1 kommentar:

  1. Mysigt & vilka ljuvliga Foton på Yambo & Balder ♥

    SvaraRadera