fredag 1 juli 2016

På thairestaurangIdag har vi avnjutit en god thailunch utomhus. Tidigare på dagen kom en regnskur, men efter lunchtid sken solen och vi kunde äta den goda maten ute.


Att sitta ute i en vacker trädgård är inte helt fel. Att sedan bli serverad i solen är ett stort plus. Denna enkla grej förgyllde min fredag.

Vad har förgyllt din dag?

13 kommentarer:

 1. Underbart & gottit ♥ ...
  Ha en fortsatt fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Men åh så gott!

  Att min son är så förtjust i sin morfar att jag nästan inte finns när han är i närheten <3 Att bli brädad är kanske inte så förgyllt, men att se kärleken mellan de två, underbart.

  Ser mycket fram emot och planera bröllopet, men får vänta lite. Men gissar en del lär påbörjas nästa sommarlov :)

  SvaraRadera
 3. Det känns väldigt underbart när folk säger att de sitter i solen och njuter av mat. Jag håller mig dock borta från solen så mycket jag kan eftersom att mina pigment är icke existerande. Maten såg väldigt härligt ut btw. <3

  SvaraRadera
 4. Underbart gott med Thai mat och extra bonus att kunna sitta ute och äta! Min dag har förgyllts av att bli bjuden på underbart god grillad mat hemma hos kära vänner ikväll i deras trädgård :D Vi åt också ute. Hoppas du får en fin helg! Kram <3

  SvaraRadera
 5. De e så himla gott me thaimat :)
  Ja tycker oxå de e jättemysigt o äta utomhus :)

  SvaraRadera
 6. Thaimat äter jag alldeles för sällan! :)

  SvaraRadera
 7. Älskar verkligen att sitta ute och äta. Nu har vi ingen trädgård, men en grymt mysig innergård med små "rum" så man sitter relativt ostörd ändå förutom alla trevliga grannar som går förbi och hälsar.

  SvaraRadera
 8. happyeveryday.blogg.se2 juli 2016 kl. 11:24

  Mums vad gott ;)

  SvaraRadera
 9. Idag har en sovmorgon förgyllt min dag :) Det ser himla mysigt och gott ut, det där.

  SvaraRadera