tisdag 12 juli 2016

Planerad eller oplanerad träning?

Inspo
Just nu känner jag att jag är på G med min träning. Jag känner mig motiverad och nu vill jag att motivationen är här för att stanna. Det är så lätt att släppa taget om träningen, men jag mår så himla bra av den. Dessutom behöver jag den enormt! Man kan helt enkelt inte vila sig till form. Ikväll ska jag träna bodypump och på torsdag blir det powerstep. Däremellan ska det bli många promenader och då ska det helst INTE regna! Regnar det, måste jag ut ändå för hundarnas skull. Jag vill helst inte planera in min träning, men det kanske jag behöver göra, när jobbet är igång igen. Då måste jag vara hård mot mig själv och inte släppa mitt "träningsschema".

Planerar du in din träning under veckan eller är den mer spontan?

5 kommentarer:

 1. Jag planerar in min träning 2 veckor framåt. Hinner jag inte köra pass, så trycker jag in PWs och hemmaträning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju kanonbra att göra som du!

   Radera
 2. Jag måste planera min träning annars så blir det inte alls bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog så för mig också, särskilt när jag börjar jobba.

   Radera
 3. Vad roligt att läsa, lycka till med träningen! :)

  SvaraRadera