torsdag 21 juli 2016

Små lätta moln


Små lätta moln
Solen skiner även idag. Det är verkligen underbart! Hundarna gillar inte denna värme, men vi får försöka anpassa oss efter den. Längre promenader får bli väldigt tidig morgon eller sent på kvällen. Mitt på dagen blir det endast en liten kissepaus. Vi bor ganska så nära en bäck. Där får hundarna svalka sig och de älskar det!

Älskar min väska från Hinza!
Strax efter 11, var jag på badplatsen idag. Jag låg en stund och solade först innan jag gick i. Det blev mitt första dopp i år. Mitt första dopp var i augusti förra året, så i år var jag alltså tidig. Det var väldigt skönt i vattnet, men ändå tar det tid innan jag har doppat mig helt. Jag går sakta i tills vattennivån når låren. Där står jag en stund. Sedan går jag tills det blir lite djupare, tills vattennivån når naveln. Där huttrar jag lite, biter ihop och tar de första simtagen. Väl där, njuter jag!
Hur doppar du dig?

En skön stund
Efter doppet, blir det såklart bokläsning och lite fika. Myspys! Efter ungefär tre timmar, tyckte jag att det var tid att ge sig hemåt.

12 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag :)
  Givetvis har varit ute i solen, på Pokemonjakt :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag! :) Jag doppar mig aldrig... Minns inte när jag badade i svenskt vatten senast. Men utomlands badar jag! Jag är en riktig badkruka och det måste vara minst 25 grader om jag ska gå i :P

  SvaraRadera
 3. Ja det är underbart ❤️ ...
  Men...badar gör jag inte i sverige hihi kanske...badar fötterna ;)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig dag och skönt att din fina hund fått svalka sig i bäcken. Jag springer in i sjön när jag ska ta första doppet :) kramar

  SvaraRadera
 5. ja älskar solen o värmen för mej stanna hela sommaren .
  snabbt ut o snabbt dopp sen in igen a ha badkrukan simmar sällan så länge.
  inget dopp ännu inväntar bassängen vi åker nog dit nästa veck om et e varmt kram

  SvaraRadera
 6. Tack för din kommentar inne hos mig =)
  Hihi, jag doppar mig inte alls, värsta badkrukan.
  Men om jag måste så dyker jag helst så det går snabbt. =)

  SvaraRadera
 7. Så härliga bilder :D Ser ut som en riktigt bra dag! Kram <3

  SvaraRadera
 8. Jag springer i, så att det plaskar mycket omkring mig så när jag väl ska doppa kroppen så är den redan blöt och nedskvätt. Hatar chockmomentet ;)

  SvaraRadera
 9. Underbart! För mig får det gärna vara sådant här väder hela augusti! :D
  Haha, går jag i och ska doppa mig från en strand gör jag nog ungefär som du. Går dock i ganska snabbt upp till låren någonstans. Sedan blir det värre och beroende på hur varmt det är i vattnet så gå det olika fort att doppa sig, men gött är det inte.... Här i stugan har vi dock bara en stege i från bryggan och då brukar jag doppa benen först, typ upp till knäna, och sedan är det bara att slänga sig ut, vända fort igen och klättra upp :P haha
  Superskönt dock att lägga sig och läsa en stund när man kommit upp igen, självtorka uta att ens frysa, som det har varit nu de senaste dagarna :)

  SV: Haha, man ska aldrig säga aldrig... vips så är du fast i spelet ska du se ;)
  Men jo, jag håller med dig, precis som jag skrev i mitt inlägg om det. Vardagsmotionen ökar, man kommer ut och rör på sig mer, man får se platser både i sin egen stad och andra städer som man kanske aldrig hade sett utan spelets hjälp och inte minst, vi svenskar tenderar att prata mer med varandra, vilket är väldigt positivt tycker jag. så fördelarna väger upp nackdelarna ganska ordentligt tycker jag :)

  SvaraRadera