fredag 8 juli 2016

Vinn det finaste armbandet!

Var med och tävla!

Nu har du chansen att vinna detta fina armband med vita pärlor från Design by Carina.  Pärlorna är trädda på en wire, vilket gör att man kan ha den några varm runt armleden. Wiren är starkare än en vanlig tråd. Armbandet passar därför de flesta armleder då det är justerbart.

Tävlingsregler:
Skriv i kommentarsfältet att du är med i tävlingen. Berätta också om ditt bästa sommarminne. Antingen har det hänt denna sommar eller ett annat år.

Om du vill ha ytterligare chanser att vinna:
 • Sprid tävlingen på facebook eller på din blogg. Ge mig länken i kommentarsfältet till inlägget.
 • Följ mig på Bloglovin. Du hittar mig HÄR.
 • Bli medlem på Besökstoppen via min länkikon här:


Tävlingen avslutas fredagen den 15 juli kl. 20.00.

LYCKA TILL!

Tävlingen är avslutad. Grattis Anna Karlsson!

8 kommentarer:

 1. I juni var jag i Mellanöstern på arkeologisk utgrävning. Mycket spännande! Vi hittade ett mycket fint mosaikgolv från 400-talet e.Kr.
  Tidskriften National Geographic kom dit en morgon kl 03.00 och fotograferade.
  http://news.nationalgeographic.com/2016/07/mosaic-synagogue-huqoq-israel-magness-archaeology/

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det kommer till glädje! :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul med tävling.

  Mitt bästa sommarminne är för två somrar sedan. Vi hade åkt till landet med några kompisar för att fira midsommar. Under frukosten på midsommarafton var det en konstig spänning hos ett av paren, de såg alldeles pirrig ut. Efter en stund berättar de att de under morgonen hade varit ute på dass och gjort ett test, ett test som visade att de skulle bli föräldrar! Det blev massa glädjetårar och en alkoholfri midsommar sen :)

  /Nora

  SvaraRadera
 4. Mitt bästa sommarminne var när jag spenderade några underbara sommarveckor med farfar på en söt liten ö i finland där han växt upp. Det var som en resa tillbaka i tiden, denna bilfria, pittoreska ö. Många år senare minns jag fortfarande farfar och den tid vi fick spendera tillsammans med mycket kärlek!

  /Sofi, fiavinnare@hotmail.se

  SvaraRadera
 5. Superfint armband som jag gärna vill vinna!

  Mitt bästa sommarminne är när jag den allra första semesterdagen å 2001 fick hämta hem min hundvalp. Denna varna känsla finns för evigt i minnet, lyckan då han satt i knät, la sitt huvud intill min kind.

  SvaraRadera
 6. När jag var yngre hade jag häst. En ståtlig fux vid namn Moulinette Almo. Somrarna var bäst. Då var de på bete så man slapp mockningen och för det mesta var vädret bra så ridturerna var långa och underbara. En och annan långritt med övernattning blev det också. Att komma till hagen och borra in ansiktet i en varm hästpäls är verkligen sann njutning. Det är många år sedan nu men somrarna på hästryggen är fortfarande mina bästa sommarminnen.

  Jag har delat på fb: https://www.facebook.com/lotta.claessonfdwiberg

  SvaraRadera
 7. Jag har två sommarminnen som jag vill dela med mig av. Dels är det sommaren 2013, då jag fick beskedet att min mamma hade tillfrisknat från sin cancer. Vilken glädje! Under ett år eller mer, hade jag och och min familj varit oroliga över att hon inte skulle klara sig. Min mamma var en kämpe! Sommarminne nr 2 är från denna sommar. Jag väntar mitt första barn, som beräknas födas den 2 augusti. Magen känn stor och tung just nu och nu går vi bara här hemma och väntar och längtar!

  Vilken underbar blogg du har! Jag följer dig nu på bloglovin.

  SvaraRadera
 8. Mitt bästa sommarminne är när jag blev tillfrågad att bli gudmor till en liten prinsessa :)

  SvaraRadera