fredag 26 augusti 2016

En ny klocka

Idag blev jag verkligen överraskad! Jag har under en tid funderat på att skaffa mig en ny klocka, men jag har inte slagit till. Jag har inte velat ge så mycket för en klocka, samtidigt så ska den ändå ha den rätta looken. En större urtavla än den jag redan har, men samtidigt inte för klumpig.

Underbar klocka!
I eftermiddag lurade min man mig in till urmakaren här på orten. Där fick jag välja mig en ny klocka och det fick bli en Daniel Wellington. Visst är den fin?! Läderarmband fick det såklart bli, för jag tycker att randigt tygarmband känns så opraktiskt.

Visst är den fin?
Tack snälla, älskling!!! Jag är sååå nöjd!

7 kommentarer:

 1. Jättefin & så gulligt av din man ...

  SvaraRadera
 2. supersnygg, gud så avundsjuk jag är :D

  SvaraRadera
 3. Skitsnygg. Klocka kan man inte vara utan. Jag fick ju en ny i våras - men plockade ut den först i sommar. Likadant med ungen. Börjar man sjuan MÅSTE man ju ha koll på tiden - nu ringer inte klockan i längre.

  SvaraRadera
 4. Så snygg!! Fick nyligen en klocka i födelsepresent av min pojkvän. Det är ju sådan bra present :D

  SvaraRadera