torsdag 4 augusti 2016

En vecka kvar

Nu är det endast en vecka kvar av semestern. Jag förstår inte vart veckorna har tagit vägen. Man tycker att semestern är så lång och vips är det snart ens tur att börja jobba igen. Det känns helt ok att snart börja komma in i vardagens rutiner igen, även om jag kommer sakna sovmorgnar och att vara med ens hundar dygnet runt.
Nya pennor och pockets
Nytt läsår = nystart. Utöver en ny kalender, brukar jag alltid köpa nya pennor innan skolan startar igen. Det känns som ett måste. Att skriva i en ny bok eller kalender med en gammal penna, känns inte  helt ok. Jag kunde inte låta bli att köpa nya pocketböcker också. Jag vet att det kommer bli mindre tid för läsning, när jobbet drar igång. Men jag hoppas så klart att jag också får nya läsrutiner också. 

Nu ska jag njuta av sista semesterveckan. 

16 kommentarer:

 1. Jag njuter för fullt av sista semesterdagarna! men det ska bli så kul att börja jobba igen! Kalender, pennor och skrivblock har jag givetvis handlat på mig redan :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul att köpa nya kalendrar, pennor och skrivblock?

   Radera
 2. Sommar och semester går så fort, tiden bara rinner iväg!

  Sv: Vi hade det super! Glad att vi äntligen kom iväg, jag har tvekat länge!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Tiden går på tok för fort :) Även om jag var rätt glad att vara tillbaka på jobbet vill man ju inte att sommaren ska ta slut :(

  sv: Otroligt gott var det!

  SvaraRadera
 4. Jag har också bara en vecka kvar (eller lite mindre, börjar på onsdag). Jag tycker att det ska bli superkul att börja jobba igen, träffa barnen och komma in i rutinerna. Men jag kommer också att sakna sovmornarna :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sovmorgnar kan man inte få nog av!

   Radera
 5. De´ gör du rätt i ...
  Njut den sista veckan!

  /Kram

  SvaraRadera
 6. Nystart är verkligen rätt namn på ny termin! :) Kul med lite nytt också!

  SvaraRadera
 7. Jag laddar upp med ljudböcker, känns lättare att få in att lyssna än att läsa när jobbet drar igång igen.

  SvaraRadera
 8. Ja jag såg att "skolstarts-stället" med prylar kommit fram på coop nu när jag var och handlade i em... Ungen har drygt 2 veckor sommarlov kvar. 22 starar dom.

  SvaraRadera
 9. ja oj va fort tiden har gått snart blir det höst. allt man ska hinna me då man e ledig tror bara hälften hi hi
  fin fredag kramar

  SvaraRadera
 10. Samma här...en vecka kvar:/
  Vart tog semestern vägen? Yhhh

  SvaraRadera
 11. Härligt med nya pennor! Njut av semestern! ;)
  /Cecilia
  www.ceciliajohansson.nu

  SvaraRadera