tisdag 23 augusti 2016

Höstlista

Än så länge, känns det som att man kan få njuta av sensommaren ett tag till. Solen skiner och det är ljumma vindar. Härligt! Men jag ville ändå göra denna höstlista, som jag hittade HÄR, men jag bytte ut en fråga.VAD SER DU FRAMFÖR DIG NÄR DU TÄNKER PÅ HÖSTEN?
De vackra löven i rött, gult och orange. Jag tänker också på en kopp med te.


VAD ÄR DET SÄMSTA MED HÖSTEN?
Framförallt mörkret! Man blir så trött av det och dagarna känns korta. Samtidigt är det väldigt mysigt att tända ljus i höstmörkret. Sedan gillar jag heller inte regnet och blåsten, men det gillar jag inte under någon årstid alls.
VAD ÄR DET BÄSTA MED HÖSTEN?

Att man kan plocka svamp, måste det vara. Vad sägs om en smörgås med smörstekta kantareller? Något annat jag gillar är kläderna. Höga stövlar, koftor, mössor och så vidare. Sedan är det såklart de fina färgerna i naturen. 

HUR SER DIN HÖSTOUTFIT UT?
Jeans, munktröja och boots tänker jag mig i höst.BÄSTA MUSIKEN FÖR REGNIGA DAGAR?
Jag lyssnar inte så mycket på musik, faktiskt. När jag tränar, lyssnar jag dock på musik. Jag vet inte vad det beror på. men sedan jag började lyssna på podcasts väljer jag oftast att lyssna just på det. Kanske jag föredrar att lyssna mer på en talande röst än en melodislinga.


VILKEN ÄR DIN HÖSTIGASTE MATRÄTT?
Om man får räkna med fika, så känns definitivt äpplepaj väldigt höstigt tycker jag. I mer matväg, så är ju grytor en typisk rätt på hösten.


VART HÄNGER DU HELST NÄR DU ÄR LEDIG?
När solen skiner, så är jag helst utomhus. Gärna i skogen eller vid en sjö. Om det regnar, sätter jag mig gärna på något mysigt café och sippar på en cafe latte.

HAR DU NÅGON INPLANERAD RESA?

Inte en enda, men jag hoppas att det kan bli en natt på något spahotell med min man.

6 kommentarer:

 1. JA ÄR EN SOMMAR MÄNNISKA O LYCKLIG ATT DENNA VECKA KOMMER BLI VARMT HÄRLIGT
  mysigt att planera resa. i helgen blir det danmark här om inget händer kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt med hösten... Ja, förutom mörkret då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en mysig årstid, faktiskt.

   Radera
 3. Härlig Höstlista ...
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Det är otroligt gott med äppelpaj!

  SvaraRadera