söndag 21 augusti 2016

I mitt bokpaket

I bloggvärlden får man många bra tips. Det kan vara bland annat inom inredning och smink. Man får även många boktips. Det senaste boktipset jag fick var boken Flickvännen. Jag blev tvungen att beställa den och det blev även fler böcker än den.

Nybeställda

I paketet från Bokus fanns följande böcker:
 • Flickvännen av Karolina Ramqvist
 • Den vita staden av Karolina Ramqvist
 • Vintergatans alla stjärnor av Camilla Davidsson
 • Pensionatet vid världens ände av Camilla Davidsson
Jag längtar efter att sätta händerna i dessa, men först måste jag läsa ut den bok jag redan håller på med. Att läsa två böcker parallellt är inte alls min melodi. Kan du läsa flera böcker parallellt?

8 kommentarer:

 1. Ja, lite nytt att läsa är väl aldrig fel! :)

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara läsa en bok i taget. Väntar med spänning om hur böckerna är.

  SvaraRadera
 3. Härligt med påfyllnad av böcker!

  SvaraRadera
 4. Jag kan läsa massor av böcker parallellt, men det gör att det tar så lång tid innan de tar slut och ibland vill man ju bara sträckläsa, haha >.<

  SvaraRadera
 5. Har alltid två böcker på g...en jag läser..& en jag lyssnar på (Storytel)
  Fast inte samtidigt då....haha // Majsan

  SvaraRadera
 6. Jag har också sett tips om Flickvännen, ska nog läsa den snart! Jag brukar ganska ofta läsa två böcker parallellt, men ibland har jag försökt läsa mer än två och det har oftast skitit sig ;)

  SvaraRadera
 7. Jag läser oftast två böcker samtidigt men jag kör så att jag läser den ena ett tag, typ två veckor, och sen den andra, och liksom varvar dem.

  SvaraRadera
 8. Jag läser ofta flera. Dels en egen bok samt lyssnar på en annan som ljudbok, dels den jag läser för yngsta dottern och sen den jag läser för eleverna.... Haha.

  SvaraRadera